Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş yol ile bayağı uyumludur. Beyaz renkler ile oflaz bir düzen halindedir.

Parafin duvarlarla ya da sarı yahut zer kabil öteki örtüsüz renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın daha kebir görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok ışıl olmayan yoğun renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi halk etmek sinein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp öbür odalarıyla angajmanyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet şimendifer.

Evinizde rahat bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi mevcut ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen gök kubbe mavisinden hamil alabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin hâkim olduğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken yetkin özetlar elde etmenizi katkısızlayacak bazı baz ipuçları:

Koz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli goldfix olmasına ilgi edebilirsiniz.

Lacerem ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler için mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak arz hileıyor.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları kurmak bâtınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve uzvi bir çekicilik oluşturacağından, antrasitle alay malay kolayca kullanılabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini aşağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak karınin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı hakkında vukuf yutmak sinein ilişkiya tıklayın!

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den şu denli katılımcının sulpldığı yeni bir ankete gereğince, konut sahiplerinin çoğunluğu…

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, sprey boya antrasit koltuklarınızın goldfix şıklığını vurgulayabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene beyit dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve albenili dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda gösterişsiz ve minimalist bir yaklaşımı da muhtevaermelidir.

Report this wiki page